اخبار و رودیدادها
جشن الفبای نوگلان دبستان تزکیه
خلاصه :
.
در پایان سال تحصیلی در یکی از روزهای زیبا و با لطافت بهاری جشنی برایمان در مدرسه به پا شد که با تمام وجودمان در این مراسم پر نشاط و با هیجان در کنار و پدر و مادرهایمان سر از پا نمیشناختیم.
جشن باشکوهی مسئولین دبستان تزکیه برای ما غنچه های نو شکوفه ی کلاس اولی تدارک دیده بودند .

سرودها و نمایشهایی که از مدتها قبل با هم تمرین کرده بودیم رو همه با هم برای اولیای عزیزمان اجرا کردیم .یکی از سرودهای پایانی ما که گروه گروه مناسب با حرفی که برای ما تاجی بر سرمان بود در وصف امام مهربانی ها شعرهای زیبایی را خواندیم .


برایمان بازی و طرح سوالات درسی در نظر گرفته بودند که با همکاری پدر و مادر های عزیزمان به حل و اتجام آنها پرداختیم که با تمام وجودمان به خانواده هایمان اعلام کنیم ما دیگر " با سواد شده ایم " .
در انتها، بعد از اجرای چندین سرود و نمایش و همکاری در انجام تمارین درسی که شامل تمام دروس فراگرفته در یکسال گذشته بود با پدر و مادرهایمان نوبت به سرود زیبایی که برای پدران عزیزمان در وصف امیر المومنین علیه السلام بود را اجرا کردیم و با گلهای رز زیبایی که از مربی عزیزمان دریافت کردیم به پدرهای عزیزمان دادیم و آنها هم صمیمانه در آغوش گرمشان ما را گرفتن و بوسیدنمان ...میخواهم بگویم اینقدر این لحظه حس خوب و زیبایی داشت اشک ذوق در چشمان حضار جمع شده بود از اینهمه مهربانی و حس زیبای ما دختران به پدران و مادران عزیزمان.



مدیریت محترم دبستان سرکار خانم یدیسار بزرگوار برای حضار صحبت کردند و حضورشان قدردانی کردند.

پایان بخش این جشن باشکوه ایستاده به احترام حضرت ولی عصر علیه السلام دعای زیبای فرج را خواندیم و آرزوی سلامتی و ظهور حضرت مهدی علیه السلام کردیم .
برای مشاهده ی تصاویر این جشن با شکوه به گالری تصاویر در ذیل پست مراجعه فرمایید.
