اخبار و رودیدادها
پخت نان توسط نوآموزان
خلاصه :
.طرز تهیه نان آرد به مقدار لازم آب دو لیوان روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق غذاخوری پودر خمیر ۱ قاشق چای خوری نمک یک دوم قاشق چای خوری طرز تهیه: درون کاسه ای که حاوی آب ولرم می باشد، شکر و خمیر مایه را مخلوط کنید و حدود ۵ دقیقه استراحت دهید. سپس روغن و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید و سپس قاشق قاشق آرد را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا جایی که احساس کنید خمیر به دست نمی چسبد. سپس ۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید ( با کف دست به سمت جلو بکشید و مجدد برگردانید و به همین صورت خمیر را ورز دهید) خمیر آماده را درون کاسه ای که چرب کرده اید به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت قرار دهید و روی آن را با نایلون بپوشانید. سپس از خمیر آماده شده گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه خوب خمیر را پهن کنید و سپس در ماهی تابه گذاشته و درب آن را می گذاریم و منتظر می مانیم تا یک طرف پخته شود سپس نان را بر می گردانیم تا طرف دیگر هم پخته شود. می توانیم برای تزیین از کنجد استفاده کنیم.